Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Ctím každého věřícího, zvláště křesťany, avšak činím velký rozdíl mezi vírou a církví. Patřím k té většině, která věří ve vyšší řád, v něco mezi nebem a zemí,(aniž si to mnozí přiznají). Když říkám, že ctím každého, je tu jedna výjimka: muslimové. Pociťuji  značnou nedostatečnost od křesťanů se vymezit proti této násilnické ideologii. Jak to, že katolíkům nevadí, že je Kristus špiněn a umenšován?

0 0
možnosti
VM

Nove prikazani davam vam rekl jezis, je to prikazani lasky, pak nepotrebujeme desatero, sedmero hrichu ci cnosti. Chodit duchem znamena chodit v lasce pak zadosti tela nevykoname.

0 0
možnosti
LJ

Napsala jste: "celé to vypadá, že Kristus nevítězí, nekraluje". Ano, takto to vypadá již 2000 let. Jeden římský císař nechal razit pamětní mince na památku vyhubení posledního křesťana. Dochovalo se jich je málo, dnes jsou velmi vzácné. Tedy ty mince. Zhruba před 200 lety zemřel Pius VI. Francouzské noviny tenkrát psaly: "Zemřel Pius VI. a poslední." Věřili, že další papež již nebude zvolen... Z lidského pohledu je po celou dobu Kristus porážen. Přesto ho nemalá část jako Krále uznává. Není to vítězství?

0 1
možnosti
MK

Pardon, omyl, mělo to být plus.

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 548x
Jsem jaká jsem a ráda se učím novým věcem. Baví mě žít život. A jako maminka jsem nejspokojenější.

Seznam rubrik